AB Carlsson & Möller – Totalpartner inom konstruktionsplast

AB Carlsson & Möller, Box 22161, 250 23 HELSINGBORG • Org. nr:556057-0011 • Tel: 042-25 38 00 • E-post:


Lediga tjänster

Carlsson & Möller  - Tillsammans skapar vi nya möjligheterCarlsson & Möller, Helsingborg, är en av Sveriges ledande leverantörer av plattor, rör och stänger i konstruktionsplast. Företaget, som grundades 1948 omsätter idag cirka 100 Mkr, har 69 anställda och är uppbyggt kring tre verksamhetsområden: 

  • Grossistförsäljning
  • Material- och applikationskunnande 
  • Komponenter & Tillverkning

Med mer än 60 år i branschen har vi en omfattande erfarenhet av konstruktionsplast och erbjuder våra kunder omfattande teknisk support och rådgivning inom materialval och konstruktionslösningar.

Viktiga marknadssegment är bland andra medicinteknik, livsmedel, bioteknik, sågverk/träindustri samt allmän verkstadsindustri. Vi har även omfattande erfarenhet av lätta konstruktioner där konstruktionsplast ersätter metall. 

Carlsson & Möller ingår i Indutrade-koncernen som omfattar över 200 dotterbolag i 25 länder. Indutrade är noterad på Stockholmsbörsen.

Carlsson & Möller arbetar sedan några år framgångsrikt med ett Lean-koncept. Du kommer att vara en viktig person i den fortsatta utvecklingen av projektet.


CNC operatör (2 tjänst)

Arbetsbeskrivning:

Du kommer att köra/ställa våra CNC-styrda maskiner för tillverkning av olika plastdetaljer. Ritningsunderlag är både traditionella och i ökande omfattning digitala. Företaget arbetar 2-skift samt ett stående nattskift. Vi arbetar sedan 2009 framgångsrikt med ett LEAN-koncept och du kommer att vara en viktig person i den fortsatta utvecklingen av projektet.

Kvalifikationer:

Du har flerårig erfarenhet som CNC-operatör och har praktiskt arbetat med att köra/ställa CNC-maskiner. Du har kunskap i mätteknik och erfarenhet av att bedöma vilka mått och toleranser som är kritiska för att kunna uppfylla olika kunders kvalitetskrav. Du är lätt att samarbeta med. Du arbetar strukturerat och flexibelt, har goda kunskaper i svenska och har ett stort tekniskt intresse.

Kontaktinformation:

För rätt kandidat finns stora möjligheter att utvecklas i en ren och bra arbetsmiljö i ett bolag som ständigt utvecklas och som befinner sig i den tekniska framkanten.

Frågor om tjänsten besvaras av produktionschef Jan Hansson på 042-253802. Ansökan insänds till

Vi önskar din ansökan senast 2017-08-11.