Carlsson & Möller rekryterar teknisk säljare!

Datum: 2021-10-11

Plats: Helsingborg

Vill du vara med och utveckla AB Carlsson & Möller ytterligare ett steg? Har du erfarenhet av teknisk försäljning och ett stort driv av att vidareutveckla ett tjänsteområde? Då kan detta vara helt rätt tjänst för dig. Läs mer och ansök nedan!

Om rollen
Vi söker nu en teknisk säljare till vårt team som vill vara med och stärka vårt varumärke och hjälpa oss att ta nya marknadsandelar!
Som Teknisk Säljare på AB Carlsson Möller får du möjlighet att arbeta med försäljningsrådgivning och support till såväl befintliga som nya kunder bland annat inom området Medtech och Science. Rollen innebär att bygga långsiktiga relationer med befintliga kunder samt att etablera kontakt med nya genom att erbjuda de bästa tekniska lösningarna för respektive kund.

Utöver ovan kommer du även att arbeta med:

  • Utveckla och upprätthålla långsiktiga relationer med kunder inom ditt område.
  • Rapportera trender hos kunder, marknad, ekonomi och konkurrens inom området.
  • Bistå med teknisk kunskap och support
  • Identifiera, förhandla och slutföra försäljningsmöjligheter.
  • Driva projekt tillsammans med kund och våra produktspecialister.

Du har kundansvar med egen försäljningsbudget och rapporterar till vår försäljningschef som är placerad i Helsingborg.
Försäljningsteamet består idag av sju kundansvariga säljare samt två innesäljare.
I rollen så förekommer cirka 40-60 resdagar per år, när du ej reser så utgår du från vårt huvudkontor i Helsingborg.

Om dig som söker
För att du som söker denna spännande roll ska få de absolut bästa förutsättningarna så tror vi att du har en relevant ingenjörsutbildning samt några års erfarenhet av teknisk försäljning. Du kan ha erfarenhet av skärande bearbetning, medtech eller annan teknisk försäljning men framför allt har du ett otroligt starkt driv och brinner för att göra affärer.

Du kommer att ingå i ett kompetent team som samarbetar och hjälper varandra och där kunskapsutbyte sker dagligen. Du har stort engagemang, är affärsinriktad och gillar att dela med dig av dina kunskaper.
Eftersom kommunikationen med kunderna blir ditt största redskap så är du bra på att kommunicera och lyssna in kundernas önskemål. Vi tror att du är en person som är ihärdig, gillar att vinna och bidrar till arbetsglädje och goda resultat genom en positiv attityd. Du har en förmåga att se helheten för att kunna ge kunden de bästa råden.

Du har goda kunskaper inom IT/Office och behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Om AB Carlsson & Möller
AB Carlsson & Möller är ett ledande kunskapsföretag inom konstruktionsplaster som erbjuder tillverkning, tjänster, montering, halvfabrikat och tekniska lösningar inom prioriterade branscher i Norden. Företaget grundades 1948 och man är idag 75 anställda.

Kontakt i processen
I denna rekrytering samarbetar AB Carlsson & Möller med Jefferson Wells, en del av ManpowerGroup. Tjänsten söker du via ansökningslänken. Vill du ha mer information kan du kontakta rekryteringskonsult Patrik Nordberg på patrik.nordberg@jeffersonwells.se eller rekryteringskonsult Magnus Aarenstrup på magnus.aarenstrup@jeffersonwells.se.

Passar rollbeskrivningen in på dig? Sök då tjänsten senast 31 oktober!

Ansök här!

Alla nyheter & event