Kvallitetskontrollant

Datum: 2022-04-14

Plats: Helsingborg

Kvalitetskontrollant

Vi söker en ny medarbetare till vår kvalitetsavdelning.

Arbetsuppgifter: Primära arbetsuppgifter består av att kontrollera tillverkade produkter och säkerställa kvalitet för överensstämmande av kravspecifikationer. Uppmätning, utfallsprovning med protokoll samt dokumentstyrning i form av intygande av b.la. materialcertifikat för spårbarhet med mera. Avvikelsehantering i rapportform där kontakter både internt och med kunder kommer att vara en del i arbetet. Du kommer att ingå i ett arbetslag vid kvalitetsavdelningen och rapporterar till kvalitetschef.

Vem är du: Vi ser gärna att du har ett noggrant och granskande arbetssätt samt gillar varierande, utmanande och spännande arbetsuppgifter. Självständighet är en nödvändighet för att på egen hand kunna bedriva och ta ansvar för arbetet med att säkerställa kvalitet.

Kvalifikationer: Du skall kunna identifiera produkters kravbild och verifiera överensstämmande med hjälp av att hantera erforderlig mät-utrustning som: skjutmått, mikrometer, tolkar och liknande mät-don. Du kommer att hantera allt från analoga mät-don till CMM mätmaskin och mät-arm. Erfarenhet av programmering av CMM är meriterande och ses som fördel. Produkters kravspecifikation skall du kunna tyda genom ritningsläsningskunskaper och kravspecifikation. Datavana är ett måste då registrering av både arbetsmoment och mätprotokoll dokumenteras i system. Du skall tala Svenska och gärna Engelska samt kunna kommunicera med både interna och externa kontakter både skriftligt och muntligen.

Vi avser att tillsätta tjänsten snarast möjligt varav urval av sökanden sker löpande.

Skicka din ansökan

Alla nyheter & event