Lediga tjänster

Carlsson & Möller, Helsingborg, är en av Sveriges ledande leverantörer av plattor, rör och stänger i konstruktionsplast. Företaget, som grundades 1948 omsätter idag cirka 150 Mkr, har över 70 anställda och är uppbyggt kring tre verksamhetsområden:

  • Grossistförsäljning
  • Material- och applikationskunnande 
  • Komponenter & Tillverkning

Med mer än 70 år i branschen har vi en omfattande erfarenhet av konstruktionsplast och erbjuder våra kunder omfattande teknisk support och rådgivning inom materialval och konstruktionslösningar.

Viktiga marknadssegment är bland andra medicinteknik, livsmedel, bioteknik, sågverk/träindustri samt allmän verkstadsindustri. Vi har även omfattande erfarenhet av lätta konstruktioner där konstruktionsplast ersätter metall.

Carlsson & Möller ingår i Indutrade koncernen som omfattar över 250 dotterbolag i 25 länder. Indutrade är noterad på Stockholmsbörsen.

Carlsson & Möller arbetar sedan 2009 med ett Lean-koncept. Du kommer att vara en viktig person i den fortsatta utvecklingen av projektet.

Lediga tjänster

Kvalitetskontrollant

Vi söker en ny medarbetare till vår kvalitetsavdelning.

Arbetsuppgifter: Primära arbetsuppgifter består av att kontrollera tillverkade produkter och säkerställa kvalitet för överensstämmande av kravspecifikationer. Uppmätning, utfallsprovning med protokoll samt dokumentstyrning i form av intygande av b.la. materialcertifikat för spårbarhet med mera. Avvikelsehantering i rapportform där kontakter både internt och med kunder kommer att vara en del i arbetet. Du kommer att ingå i ett arbetslag vid kvalitetsavdelningen och rapporterar till kvalitetschef.

Vem är du: Vi ser gärna att du har ett noggrant och granskande arbetssätt samt gillar varierande, utmanande och spännande arbetsuppgifter. Självständighet är en nödvändighet för att på egen hand kunna bedriva och ta ansvar för arbetet med att säkerställa kvalitet.

Kvalifikationer: Du skall kunna identifiera produkters kravbild och verifiera överensstämmande med hjälp av att hantera erforderlig mät-utrustning som: skjutmått, mikrometer, tolkar och liknande mät-don. Du kommer att hantera allt från analoga mät-don till CMM mätmaskin och mät-arm.

Erfarenhet av programmering av CMM är meriterande och ses som fördel. Produkters kravspecifikation skall du kunna tyda genom ritningsläsningskunskaper och kravspecifikation. Datavana är ett måste då registrering av både arbetsmoment och mätprotokoll dokumenteras i system. Du skall tala Svenska och gärna Engelska samt kunna kommunicera med både interna och externa kontakter både skriftligt och muntligen.

Finner du detta vara spännande och du är intresserad skickar du din ansökan till:

Fredrik Olsson, kvalitetschef. Mail: fo@c-m.se

Vi avser att tillsätta tjänsten snarast möjligt varav urval av sökanden sker löpande.

Gå till ansökan