Lediga tjänster

Carlsson & Möller, Helsingborg, är en av Sveriges ledande leverantörer av plattor, rör och stänger i konstruktionsplast. Företaget, som grundades 1948, är en av de ledande aktörerna inom detta område och är uppbyggt kring tre verksamhetsområden:

  • Grossistförsäljning
  • Material- och applikationskunnande 
  • Komponenter & Tillverkning

Med många år i branschen har vi en stor erfarenhet och gedigen kompetens av konstruktionsplast och vi erbjuder våra kunder omfattande teknisk support samt rådgivning inom materialval och konstruktionslösningar.

Viktiga marknadssegment är bland andra medicinteknik, livsmedel, bioteknik, sågverk/träindustri samt allmän verkstadsindustri. Vi arbetar även framgångsrikt med lätta konstruktioner där konstruktionsplast ersätter metall i olika applikationer.

Carlsson & Möller ingår i Indutrade koncernen som omfattar över 200 dotterbolag i mer än 30 länder och sex världsdelar. Indutrade är noterad på Stockholmsbörsen.

Carlsson & Möller arbetar sedan 2009 med Lean production. Du kommer att vara en viktig person i den fortsatta utvecklingen av projektet.

Lediga tjänster

CNC operatör

Vi behöver förstärkning i vår produktion och letar efter dig som vill vara med på vår resa framåt.

Arbetsbeskrivning:

Som CNC-operatör ansvarar du för beredning, bearbetning och efterbearbetning av plastdetaljer enligt ritningar.
Du arbetar med både svarvning och/eller fräsning och har med fördel arbetat med något av detta tidigare för att ha en grundförståelse för CNC-styrda maskiner.
Andra arbetsuppgifter som förekommer är kontrollmätning med bland annat skjutmått och mikrometer för avsyning av detaljer.
Detta är en viktig del av arbetet då det är stor fokus på hög produktkvalitet.
Arbetstiderna är förlagda till 2-skift eller ständig natt.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är utbildad CNC-operatör eller har flerårig erfarenhet inom yrket.
Du har med fördel arbetat med att köra, ställa och programmera CNC-maskiner och har kunskap inom mätteknik och ritningsläsning.
Som person ser vi att du är ansvarstagande, driven, positiv och har lätt för att se vad som behövs göras. Du ska även kunna ta egna initiativ och ha ett sinne för ordning och reda för att trivas i denna roll. Goda kunskaper i svenska språket är ett krav och tidigare erfarenhet inom plastindustrin är meriterande.

Frågor om tjänsten besvaras av produktionschef Magnus Nilsson på 042–253845. Ansökan insänds till magnus.nilsson@c-m.se

Vi arbetar med löpande urval vilket innebär att vi gärna ser din ansökan snarast.