Lediga tjänster

Carlsson & Möller, Helsingborg, är en av Sveriges ledande leverantörer av plattor, rör och stänger i konstruktionsplast. Företaget, som grundades 1948 omsätter idag cirka 150 Mkr, har över 70 anställda och är uppbyggt kring tre verksamhetsområden:

  • Grossistförsäljning
  • Material- och applikationskunnande 
  • Komponenter & Tillverkning

Med mer än 70 år i branschen har vi en omfattande erfarenhet av konstruktionsplast och erbjuder våra kunder omfattande teknisk support och rådgivning inom materialval och konstruktionslösningar.

Viktiga marknadssegment är bland andra medicinteknik, livsmedel, bioteknik, sågverk/träindustri samt allmän verkstadsindustri. Vi har även omfattande erfarenhet av lätta konstruktioner där konstruktionsplast ersätter metall.

Carlsson & Möller ingår i Indutrade koncernen som omfattar över 250 dotterbolag i 25 länder. Indutrade är noterad på Stockholmsbörsen.

Carlsson & Möller arbetar sedan 2009 med ett Lean-koncept. Du kommer att vara en viktig person i den fortsatta utvecklingen av projektet.

Lediga tjänster

Maskinoperatör.

Vi rekryterar nu en maskinoperatör till sågavdelningen.

Du kommer att ställa/köra våra sågerimaskiner för tillverkning av olika plastdetaljer. Kontrollmäta och avsyna detaljer mot ritning och övriga kvalitetskrav. Maskinparken innefattar plattuppdelningssåg, profilfräs, hyvel, bandsåg och slipmaskin.

Arbetet kan även innebära produktion i övrig maskinpark gällande fräsning, svarvning och efterbearbetning.
Företaget arbetar 2-skift.

Gå till ansökan