AB Carlsson & Möller – Totalpartner inom konstruktionsplast

AB Carlsson & Möller, Box 22161, 250 23 HELSINGBORG • Org. nr:556057-0011 • Tel: 042-25 38 00
E-post förfrågan:   • E-post order:   • E-post övrigt: 

Tolga Suvak small

Jag heter Tolga Suvak är CNC-operatör här på Carlsson & Möller. Jag hanterar 4 maskiner i verkstaden: 82.an, 87:an, 88.an och 89:an.

Jag är född i Schweiz men min familj flyttade till Turkiet när jag var 5 år. I Turkiet gick jag en 4-årig gymnasial utbildning inom CNC och industriell tillverkning, en utbildning som nästan kan klassas som en liknande högskoleutbildning här i Sverige. Därefter arbetade jag i flera år på en stor fabrik som tillverkar bilar av märket Renault.

Jag träffade min fru Ayfer när hon var på semester i Turkiet med sin familj och kärleken gjorde att jag flyttade till Sverige 2011. Jag var sugen på att försöka starta eget företag i mitt nya hemland men ödet ville annorlunda. Efter en hel del utbildning i svenska språket hjälpte Lernia mig att komma in på arbetsmarknaden.

Jag har nu arbetat på Carlsson & Möller i 5 år och är fortfarande nyfiken på att lära mig mer. Min drivkraft är att få vara med och utveckla tillverkningen så att den blir snabbare, mer effektiv och mer lönsam.

Välkommen till oss, tillsammans skapar vi nya möjligheter!