AB Carlsson & Möller – Totalpartner inom konstruktionsplast

AB Carlsson & Möller, Box 22161, 250 23 HELSINGBORG • Org. nr:556057-0011 • Tel: 042-25 38 00
E-post förfrågan:   • E-post order:   • E-post övrigt: 

Jonas Stålhandske small

Mitt namn är Jonas Stålhandske Palovaara och har arbetat på Carlsson & Möller sedan februari 1998 då jag började som säljare för södra distriktet i Sverige efter att Per-Bertil Johansson pensionerade sig i augusti samma år. Vi var då 6 utesäljare och 2 innesäljare. 
Idag ansvarar jag för företagets marknadsföring (mässor, broschyrer, hemsida, profilkläder, montrar) och försäljning idag 7 utesäljare och 2 innesäljare. Jag har fortfarande egen budget och mitt säljdistrikt är mellan Göteborg och Trollhättan norrut, Dalsland, Värmland, södra Dalarna samt internationella kunder.
 
Efter mina 21 år i företaget brinner jag fortfarande för de tekniska utmaningar som vi ställs inför. Att kunna hjälpa andra företag med problemlösningar, hitta rätt material och göra rätt beräkningar och slutligen kunna leverera en produkt som kunden är nöjd med är min drivkraft. I min ungdom byggde jag min egen beachboogie och har alltid varit tekniskt intresserad.
Jag uppskattar de gemensamma aktiviteter som erbjudits under årens lopp, värdefullt att få träffa och lära känna kollegorna utanför arbetsplatsen också.
 
Välkomna till oss, tillsammans skapar vi nya möjligheter!